Op zoek naar Introductiecursus Holistische Massage?

 
Introductiecursus Holistische Massage
Metamorfosemassage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Basisjaar De Mens: Module Anatomie/Fysiologie Module Pathologie Traject Voetreflexologie: Module Praktische basiskennis Module Verdieping Module Psychozonemassage Module Specialisatie Module Energetiek van de voeten Module Metamorfosemassage. Binnen het basisjaar De Mens wordt vooral inzichtelijk gewerkt, waarbij de holistische benadering van het menselijk lichaam centraal staat. Door de vrijblijvende combinatie met het basisjaar De Mens kan je dieper ingaan op de bouw en werking van het menselijk lichaam om mede ook de vereiste norm van de BeVo na te streven. Niettegenstaande worden deze competenties ook op een praktische manier geïntegreerd binnen de modules Voetreflexologie. inschrijven inschrijven op wachtlijst download de fiche info aanvragen. Geschiedenis Metamorfose massage.
Consultant
etherische olie holistische massage introcursus Holistische Massage.
Alle ingrediënten van de vakopleiding zijn daar op mini niveau al aanwezig. Introcursus Holistische Massage op 20 januari 2018 in Amsterdam door Akademie voor Massage en Beweging. ZA 20 januari 2018 10.00-18.00 uur. Introcursus Holistische Massage. De Introductiecursus Holistische Massage: een mooie manier om kennis te maken met de werkwijze en sfeer van de Akademie!
SEO
Komende activiteiten Vroedvrouwen.be VBOV.
Shantala, klassieke enz. Shiatsu: energetische massage. Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of Any. Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of Any. Naam / Email.
SEA LIFE
Volg nu een van onze massagecursussen Esoterra Massage Opleidingen.
Deep tissue massage in het algemeen is, door de diepe tot zeer diepe manier van werken, in staat een wezenlijke bijdrage te leveren aan het ondersteunen, oplossen en voorkómen van chronische spierklachten waaronder RSI. Meer over deze cursus. Cursus Thai Massage.
backlinks
Home MOOD massage opleidingen.
Nou dat is eerlijk gezegd een beetje uit enthousiasme voor het massage vak maar ook omdat we verschillende werelden en verschillende denkwijzen samen willen laten komen. Zoals je MOOD steeds verandert, zou je als masseur ook niet altijd standaard hetzelfde moeten doen.
Introcursus Holistische Massage at Akademie Voor Massage Beweging, Amsterdam.
En om kennis te maken met de Akademie en het lesaanbod kunnen we je de introductiecursus van harte aanbevelen! Een tweedaagse massagecursus, waarbij je kennismaakt met de basis van de holistische massage. Kom uit je hoofd in je lichaam en raak geïnspireerd!
Holos.
Voetreflexologie: praktische basiskennis Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Dit is een introductiecursus waarvoor geen voorkennis vereist is. Duur: 10 lessen. Voorkennis vereist: het onderdeel praktische basiskennis of gelijkwaardige opleiding hebben gevolgd. Duur: 8 sessies. Voorkennis vereist: het onderdeel Voetreflexologie verdieping of gelijkwaardige opleiding hebben gevolgd. Duur: 8 sessies. Voorkennis vereist: het onderdeel Voetreflexologie psychozonemassage of verdieping of gelijkwaardige opleiding hebben gevolgd. Voetreflexologie: Energetiek van de voeten. Duur: 11 sessies. Voorkennis vereist: het onderdeel Voetreflexologie specialisatie of gelijkwaardige opleiding hebben gevolgd. Duur: 5 sessies. Deze module kan los of in combinatie met opbouwende modules voetreflexologie gevolgd worden. Voor wie is deze opleiding bestemd? De opleiding richt zich vooral tot diegenen die met deze aangereikte vaardigheden een professionele meerwaarde wensen te behalen, zoals masseurs, schoonheidsspecialisten, voetverzorgers en gezondheidswerkers. Het basisjaar De Mens gevolgd hebben is geen instapvoorwaarde om deel te nemen aan deze opleiding. Er is geen voorkennis vereist. Een minimale leeftijd van 18 jaar hebben. In een staat van gezondheid te verkeren die hen niet belemmert fysiek met de handen meer specifiek de duimen te werken. Wat doet een voetreflexoloog? De voetreflexoloog ontvangt klanten voor het geven van een voetbehandeling op basis van een holistische methode.

Contacteer ons