Meer resultaten voor Introductiecursus Holistische Massage

 
Introductiecursus Holistische Massage
Massage cursus? Volg de Holistische massage cursus van CIVAS!
De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu. Met speciale massagetechnieken leert u spanningen wegnemen, blokkades opheffen en lichaamsenergie verdelen.
pay
Holistische massage: leer de massagetechnieken bij de cursus van CIVAS YouTube.
Published on Mar 23, 2010. De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.
SEO
Cursus Holistisch Energetische Massage.
Holistische Massage cursus. Cursus Chakra massage. Aktie Cursus Chakra voetmassage. Aktie Cursus Energetische Hoofdmassage. Cursus Gronden en Energie. Cursus Holistic Pulsing I. Cursus Holistisch Energetische Massage. Cursus Intuïtieve Energetische Massage. Aktie Cursus Klankschaal massage. Cursus Shaman Touch en Shaman Voice. Cursus docent Mindfulness. Cursus docent Mindfulness. Cursus docent Mediteren. Cursus docent Mediteren. Aktie Introductiecursus docent Mediteren.
kostenlose website erstellen
Introductiecursus Holistische Massage.
Jaartraining Holistisch Masseur. Versnelde Training Holistisch Masseur. Practitioners Training Ilan Lev. Inschrijven en Kosten. Ervaringen van Studenten. Missie en visie. In het nieuws. Introductiecursus Holistische Massage. Introductiecursus Holistische Massage. Voeg toe aan kalender. Voeg toe aan Timely Kalender. Voeg toe aan Google.
Cursus chakra massage Anand.
Ik vond deze cursus chakra reiki massage meer dan ik verwachtte omdat ik niet echt een idee had voor de chakra massage. Het heeft mij absoluut meer geleerd over energie die je zelf kunt doorgeven en daar niet bewust van was.
Cursus Holistische massage en Transformerend lichaamswerk.
Kijk dan naar de cursus: dynamisch intuïtieve massage en holistisch lichaamswerk. Module I Basis Cursus Holistische Massage. Techniek: Klassieke massage en Ontspanningsmassage. Transformatief lichaamswerk: Chakra E-Motion en Stemwerk. PROGRAMMA BASIS CURSUS HOLISTISCHE MASSAGE. Hieronder vind je het globale programma overzicht van de basis cursus holistische massage.
Opleiding Metamorfosemassage Beauty en wellness opleidingen Syntra West.
De volledige Metamorfose massage technieken voor hoofd, handen en voeten. Voor wie is deze opleiding bestemd. Deze opleiding is bestemd voor mensen die professioneel bezig houden met massages, zoals.: Verzorgenden in woon en zorgcentra. Mensen die een zelfstandige massagepraktijk hebben. Geen voorkennis vereist. De lessen worden verzorgd door Linda Van Hoeydonck. Zelfstandig voetreflexologe en shiatsutherapeut. Louter op basis van deze opleiding is het niet mogelijk zelfstandig aan de slag te gaan. Rond het beroep van masseur/masseuse is een vestigingswet. Indien u als masseur zelfstandig hoofd of bijberoep wenst te starten, is het aangeraden om eerst de opleiding beroepsbekwaamheid masseur 60u te volgen. Wat doet een voetreflexoloog? De voetreflexoloog ontvangt klanten voor het geven van een voetbehandeling op basis van een holistische methode.

Contacteer ons