Op zoek naar Introductiecursus Holistische Massage?

 
Introductiecursus Holistische Massage
Energetische Massage Niveau 1.
Tijdens de cursus Energetische Massage leer je hoe je een volledige energetische massage kan geven zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan. Je leert verschillende massage technieken maar er wordt vooral ook stil gestaan bij de energetische en intuïtieve kant van masseren.
insurance
Home Yogapraktijk Een" nieuwe Balans."
4 proeflessen met 25% korting. Yoga en massage een hernieuwde kennismaking met jouw lichaam. Een nieuwe Balans is een kleinschalige yogastudio aan de Barrierweg in Eindhoven Noord met meer dan 10 jaar les-ervaring op de teller. Wij werken met ervaren, gepassioneerde yogadocenten, in kleine groepen en met veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
simulatie huislening
Holistische massage cursus CIVAS Opleidingen.
Massagecursus: wat leert u? De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.
VW
Introcursus Holistische Massage at Akademie Voor Massage Beweging, Amsterdam.
En om kennis te maken met de Akademie en het lesaanbod kunnen we je de introductiecursus van harte aanbevelen! Een tweedaagse massagecursus, waarbij je kennismaakt met de basis van de holistische massage. Kom uit je hoofd in je lichaam en raak geïnspireerd!
student
Metamorfosemassage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Basisjaar De Mens: Module Anatomie/Fysiologie Module Pathologie Traject Voetreflexologie: Module Praktische basiskennis Module Verdieping Module Psychozonemassage Module Specialisatie Module Energetiek van de voeten Module Metamorfosemassage. Binnen het basisjaar De Mens wordt vooral inzichtelijk gewerkt, waarbij de holistische benadering van het menselijk lichaam centraal staat. Door de vrijblijvende combinatie met het basisjaar De Mens kan je dieper ingaan op de bouw en werking van het menselijk lichaam om mede ook de vereiste norm van de BeVo na te streven. Niettegenstaande worden deze competenties ook op een praktische manier geïntegreerd binnen de modules Voetreflexologie. inschrijven inschrijven op wachtlijst download de fiche info aanvragen. Geschiedenis Metamorfose massage.
wereldkaart
Introductiecursus Holistische Massage.
Introductiecursus Holistische Massage. Introductiecursus Holistische Massage. Holistische massage: leer de massagetechnieken bij de cursus van CIVAS YouTube. De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.
cd persen
Ayurvedische massage cursus ayurveda massage Anand.
Klik op de volgende knop voor meer informatie over de Ayurveda massage cursus. Door demonstratie en door met elkaar te oefenen leer je tijdens de ayurvedische massage cursus stap voor stap een complete massage uit te voeren. Je krijgt een uitgebreid handboek ayurvedische massage.
seo consultant
Introductiecursus Holistische Massage.
Jaartraining Holistische Massage. Versnelde Training Holistische Massage. Practitioners Training Ilan Lev. Ilan Lev Payment Page Module 2. Inschrijven en Kosten. Ervaringen van Studenten. Missie en visie. In het nieuws. Ook op de Wingerdweg. Introductiecursus Holistische Massage. Introductiecursus Holistische Massage. Voeg toe aan kalender.
goosevpn.com

Contacteer ons