Zoeken naar ontspanningsmassage cursus

 
ontspanningsmassage cursus
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Je moet weten HOE je je handen moet positioneren, in welke RICHTING je moet wrijven, hoeveel DRUK je mag uitoefenen, welke VOLGORDE je moet respecteren en welke REACTIES van de huid, de spieren, de doorbloeding en het metabolisme je kan verwachten. Tijdens deze cursus van 64u leer je alle begrippen, technieken en basisbeginselen van het masseren.
erotische massage limburg
opleidingen Syntra West.
Opleiding van 6 sessies. Een praktische cursus om je de grondbeginselen van Shiatsu, een Japanse massagevorm, eigen te maken. Opleiding van 8 sessies. Als sportverzorger informeer je de sporter in veel gevallen over het juiste gebruik van zijn/haar lichaam. Opleiding van 0 sessies. Werken met klankschalen Basis. de impact van klank en trilling op het lichaam. Opleiding van 4 sessies. Hot Stone Massage. Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie. Opleiding van 4 sessies. Kruidenstempelmassage Pinda sweda. Ayurvedische kruidenstempel of Pinda sweda. Opleiding van 5 sessies. Tuina massage vervolg: Chinese massagetechnieken voor hoofd, gezicht, nek en schouders. Het is een onderdeel van de Chinese Tuina-massage, die zich richt op meridianen en acupunctuurpunten. Opleiding van 5 sessies. Leer alle grepen en knepen van het massageberoep! Opleiding van 15 sessies. Deze massage bevordert de bloedsomloop, spierversoepeling en brengt het lichaam in een diepe staat van relaxatie. Opleiding van 6 sessies. Bamboe Massage is een nieuwe en innovatieve stijl van massagetherapie en lichaamswerk! Opleiding van 6 sessies. Deze rustgevende ontspanningsmassage stimuleert het zelfgenezingsproces in het lichaam van het paard.
https://www.secretdedame.com/rockabilly-pinup-vintage-tout-vetements-femme-xsl-21259_21260_21263.html
Ontspanningsmassage Syntra AB.
Deze opleiding op maat van je bedrijf? Over de cursus. Ontspanning is noodzakelijk om de drukte van het dagelijks leven aan te kunnen. Het kunnen geven van een ontspanningsmassage is de basis voor een succesvolle masseur. Ervaar zelf het plezier om zowel een massage te geven als ze te ontvangen.
Alkmaar
Opleiding Massagetherapie Centrum Voor Avondonderwijs.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Opleidingsaanbod Massage Therapieën Wellness Academie.
Leer klassieke ontspannende massages te geven tijdens de cursus ontspanningsmassage. Dit is de basis voor vele massagevormen. Leer anti-aging behandelingen gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeswijze die inwerken op energetisch vlak. Leer hoe je met aromatherapie met behulp van essentiële oliën op diverse manieren fysieke en psychische klachten kunt behandelen.
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Gedurende deze tweedaagse massage cursus kun je beleven wat er gebeurt als verschillende massage technieken samensmelten in een speelse manier van aanraken en aangeraakt worden. De massage cursus is een mogelijkheid om de helende energie van je handen te leren gebruiken.
PARTNERMASSAGE cursus om koppels ontspanningsmassage te leren.
U kan beiden, elk 1 uur, de massagetechnieken aanleren of één persoon leert 2 uur masseren met de andere als oefenpartner. De cursus omvat rugmassage, nek-schoudermassage en beenmassage. Op uw vraag kan er ook geopteerd worden voor voetmassage, buikmassage of hoofdmassage.

Contacteer ons