Meer resultaten voor holistische massage cursus

 
holistische massage cursus
Cursus - Gratis SEO Check.
Goed nieuws: bij SEO Page Optimizer is dat een evidentie. Ontdek hoe SEO Page Optimizer u van dienst is en uw bedrijfsresultaat optimaliseert. Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief voor nuttige SEO tips ter versterking van uw site online!
cursus massage - Achtweekse training Mindfulness 11 september 2018 Tilburg.
Je kunt NLP leren en toepassen in elke denkbare context. Misschien wil je werken aan jezelf, ergens beter in worden zodat je privé, sociaal, maatschappelijk of zakelijk nog makkelijker gaat bereiken wat je al zo lang graag wilt. Wat levert deze training je op.: Je bent op de hoogte van de basisprincipes van NLP en je krijgt inzicht in het NLP communicatiemodel.;
Cursus holistische massage Praktijk Maria ter Beek voor holistische massagetherapie en stoelmassage.
Wat is holistische massagetherapie. Voor wie is holistische massagetherapie. Over Maria ter Beek. Ervaringen van cliënten. Artikelen en interviews. Cursus holistische massage. Bij een cursus holistische massage voor tweetallen leer je hoe je elkaar een prettige en zorgvuldige massage kunt geven.
holistische massage opleiding
Cursus Holistisch Energetische Massage.
Sluiten Tel: 073 511 12 29. Holistische massage cursus. Cursus Holistisch Energetische Massage. Cursus Holistisch Energetische Massage. 5 daagse cursus Holistisch Energetische Massage. Een Holistische massage voor lichaam en geest. Holistisch komt van het Griekse woord Holos, wat Heel betekent.
cursus php
Holistische Massage cursus.
Lomi Lomi massage cursus Curaçao. Contact en bedrijfsgegevens. Sluiten Tel: 073 511 12 29. Holistische massage cursus. Holistische Massage cursus. Holistisch komt van het Griekse woord Holos wat Heel betekent. Bij een Holistische massage is de aandacht gericht op de hele mens lichaam én geest.
goedkoopste lease auto
Integratieve Massage opleiding in België en Nederland De Stroming.
Tijdens een lezing met demonstratie maak je kennis met Integratieve Massage en met bedenker Geert Van Coillie. Naar de agenda. In dit filmpje legt Geert Van Coillie uit wat Integratieve Massage is en waarom hij de jaaropleiding tot Integratief Masseur heeft ontworpen.
Massage cursus? Volg de Holistische massage cursus van CIVAS!
Massagecursus: wat leert u? De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.
IVC Inspireren Veranderen Communiceren opleidingskalender holistische-massage-geraakt-worden-door-aanraking.
Bovendien brengt holistische massage een diepe lijfelijke en mentale ontspanning teweeg. Samen genieten staat in dit weekend centraal. Het weekend staat open voor iedereen die bereid is op een bewuste en respectvolle manier lichamelijk met elkaar om te gaan. Wie zin heeft in massage en graag zelf wil masseren is welkom. Ervaring is niet vereist. Schrijf je in met je partner of als duo, oefen je op elkaar. Wie individueel inschrijft oefent met de andere mannelijke en vrouwelijke deelnemers. Op het einde van het weekend ben je in staat om een volledige lichaamsmassage te geven. Klik hier voor de inschrijvingsvoorwaarden en berekening van de kostprijs. Rekeningnummer voor België: IBAN: BE33 4665 5239 9146 BIC: KREDBEBB. Persoonlijke gegevens Voornaam.: Vul uw voornaam in Vul uw familienaam in Vul uw adres in Vul uw postcode in Vul uw gemeente in Vul uw e-mailadres in Vul een correct e-mailadres in Vul uw telefoonnummer in. Vragen of opmerkingen. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van IVC vzw. De door u verstrekte gegevens bij deze inschrijving/vragenlijst worden enkel gebruikt voor het organiseren van de hierboven beschreven cursus.

Contacteer ons