Resultaten voor holistische massage cursus

 
holistische massage cursus
Cursus holistische massage Praktijk Maria ter Beek voor holistische massagetherapie en stoelmassage.
Wat is holistische massagetherapie. Voor wie is holistische massagetherapie. Over Maria ter Beek. Ervaringen van cliënten. Artikelen en interviews. Cursus holistische massage. Bij een cursus holistische massage voor tweetallen leer je hoe je elkaar een prettige en zorgvuldige massage kunt geven.
cursus php
Cursus Holistisch Energetische Massage.
Cursus Holistisch Energetische Massage. 5 daagse cursus Holistisch Energetische Massage. Een Holistische massage voor lichaam en geest. Holistisch komt van het Griekse woord Holos, wat Heel betekent. De Holistische massage is een volledige lichaamsmassage, gericht op de geestelijke en de lichamelijke ontspanning en het afvoeren van negatieve energieën.
keuring mazouttank limburg
Cursus holistische voetmassage Mintaka.
Tijdens deze voetmassage is er holistische aandacht voor heel de voet. De voet weerspiegelt immers ons volledig lichaam. Een ontspannende voetmassage activeert het natuurlijke genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam en brengt de geest tot rust. Wens je deze cursus te volgen, stuur een email naar info@mintaka.be.
private lease gezinsauto
Holistische massage Sonnevelt Opleidingen.
Zo zorgt een holistische massage niet alleen voor lichamelijk welbevinden, maar ook voor een beter zelfbeeld en een positievere kijk op het leven. Bij holistische massage worden diverse massagetechnieken gecombineerd. Dat maakt het uitvoeren van een holistische massage specialistenwerk; je moet niet één techniek beheersen, maar meerdere.
Massage cursus? Volg de Holistische massage cursus van CIVAS!
De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu. Met speciale massagetechnieken leert u spanningen wegnemen, blokkades opheffen en lichaamsenergie verdelen.
Holistische massage: leer de massagetechnieken bij de cursus van CIVAS YouTube.
Published on Mar 23, 2010. De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.

Contacteer ons