Meer resultaten voor opleiding holistische massage

 
opleiding holistische massage
Cursus Holistisch Energetische Massage.
Thuiscursus warm waterkussen massage. HBO Opleiding Kindermassage Therapeut. HBO Massage Therapeut. HBO Energetisch Therapeut. Lomi Lomi Reis. Lomi Lomi reis Spanje. Lomi Lomi massage cursus Curaçao. Contact en bedrijfsgegevens. Sluiten Tel: 073 511 12 29. Holistische massage cursus. Cursus Holistisch Energetische Massage. Cursus Holistisch Energetische Massage.
lening
Opleiding tot massagetherapeut / masseur Mintaka.
Bij massage wordt veel aandacht besteed aan de geestelijke en emotionele balans alsook aan het fysiologisch aspect van het lichaam. Als masseur verlicht je pijn, zorg je voor ontspanning en behandel je overbelaste spieren. Tijdens de praktische lessen leer je massagetechnieken als effleurages, petrissages, fricties, tapotementen, schommelen en duimrollen uit te voeren. Na afloop ben je in staat om een volledige lichaamsmassage uit te voeren. Deze opleiding is geschikt voor al wie een erkende massagetherapeut is en zich wenst te verdiepen met nieuwe holistische methodes.
Goedkoop luchthavenvervoer
short-course-test Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 90012015.: Tot slot kan iedereen die les heeft gevolgd aan onze onderwijsinstelling vrijstellingen bekomen of vervolgopleidingen volgen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie VZW en het Centrum Voor Avondonderwijs VZW.
opleiding coach
Integratieve Massage opleiding in België en Nederland De Stroming.
Onze opleiding tot Integratief Masseur start jaarlijks in België en Nederland. Deze massagevorm laat 3 massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel. Informatie over de opleiding. Wat is Integratieve Massage? T ijdens een kennismakingsdag kun je, zowel gevend als ontvangend, kennismaken met Integratieve Massage.
rico design wol
Opleiding Integrale Massage Positive Touch Massage Opleiding.
In het eerste jaar van de opleiding leg je de basis voor het geven van de massage en leer je werken met de methodiek van integrale en holistische massage die wij de afgelopen jaren hebben ontwikkeld binnen onze school. Naast de verschillende massage inhoudelijke vaardigheden is er veel aandacht voor de kwaliteit van aanraking, lichaamshouding en ademhaling.
VZW Zorgmassage.
Zelfzorg voor de masseur. De praktijk omvat het aanleren van een veilige en aangepaste massage om toe te passen op kankerpatiënten of mensen met een zorgprofiel. De masseur heeft na de opleiding een uitgebreid repertoire aan massagetechnieken om een volledige lichaamsmassage te geven.
Holistische massage Sonnevelt Opleidingen.
Doe de studiekeuzetest! Welke opleiding past bij jou? Doe de studiekeuzetest! Home Artikel Holistische massage. Holistische massage is een massagetechniek waarbij het lichaam zowel aan de buik als aan de rugzijde gemasseerd wordt. Doel is niet alleen het losmaken van de spieren, maar het ontspannen en herstellen van het hele lichaam en de geest.
IVC Inspireren Veranderen Communiceren opleidingskalender holistische-massage-geraakt-worden-door-aanraking.
Onze opleiding Postgraduaat Gestaltpsychotherapie in samenwerking met de Vives Hogeschool start in september 2. Beslissing grondwettelijke hof 1 maart 2018. Op 1 maart jl heeft het Grondwettelijk Hof haar beslissing meegedeeld mbt tot de verzoekschriften die door een. Ontwikkelings en lichaamsgerichte Gestalttherapie DSP. Wegens groot succes wordt de Masterclass: Ontwikkelings en lichaamsgerichte Gestalttherapie DSP opnieuw ge. Betaling voorschot geldt als inschrijving. Bij inschrijving graag vermelden of je individueel of per twee als partners/als duo deelneemt. 17-18 november 2018. Hof Zevenbergen Kasteeldreef 22 2520 Ranst. van zaterdag 10u tot zondag 18u. 115 maaltijdenovernachting, massagetafel inbegrepen. Opgegeven prijzen zijn per persoon Prijs van het verblijf geldt als voorschot. Bekijk hier de flyer. Terug naar overzicht. Holistische massage Geraakt worden door aanraking.

Contacteer ons