Zoeken naar opleiding holistische massage

 
opleiding holistische massage
opleiding - Registreer Wachtwoord vergeten?
Iedereen kan je tegenwoordig omhoog brengen in Google; weinigen is het gegeven ook daad bij het woord te voegen en bewijs te leveren. Meestal moeten er eerst enorme bedragen betaald worden voor allerlei onderzoeken maar een daadwerkelijke prestatie blijft heel vaak uit.
Welkom l'Art' l'AnnimA' 9140 Temse.
Healing op afstand. Kristaltherapie en edelsteenwater. Massage: Holistische therapieën Tuina. Holistische massagetherapie: Relaxmassage, Honingmassage, Intuitieve massage, Heppiemassage. Tuina therapie spreek uit als twiena. Baby en Kindertherapie. Bezieling: meditatie, workshops, opleidingen. Intuitieve creatieve workshops. Jaaropleiding: Zelfmeesterschap, een reis door je lichtlichaam. meer
opleiding coach
Holos.
lening
Workshopreeks Holistische Massage met Johan Louncke bij Yoga on Call in Gent Yoga on Call Yoga in Gent.
Het doel van holistische massage is naar een beter lichamelijk en geestelijk welzijn te evolueren. In een korte workshop-reeks van vier sessies geeft Johan je de basiskennis van holistische-massage mee. Sessie 1: Hoe zijn lichaam, emotie en het denken met elkaar verbonden?
WC verstopt
Over mij Bewust 4 you, Integrale, holistische en ontspanningsmassage Doetinchem.
Mijn drijfveer om dit te kunnen doen komt voort uit mijn eigen ervaringen. Een groot deel van mijn leven ben ik al bezig met mijn eigen bewustwordingsprocessen. Hiervoor heb ik diverse hbo-opleidingen gevolgd die geholpen hebben tot diepere inzichten. de opleiding tot energetisch therapeut, de opleiding integrale massage en holistische massage bij Positive" Touch" hebben hiertoe bijgedragen.
iPad 4
opleidingen ICZO vzw.
Holistische massage in zitpositie. Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van werkstress, RSI en pijnklachten van het hoofd, de nek, schouders, armen, handen en bovenrug. Deze veelzijdige massage kan door de kleding heen worden gegeven. De cursus integratieve stoelmassage bestaat uit 2 aangesloten lesdagen.
Blind Getrouwd
massage Amersfoort-cursus Holistisch Energetische massage.
In deze 4 daagse cursus leer je om te gaan met en gebruik te maken van energie. Een holistische energetische massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. De energie gaat weer stromen. Het Griekse holos betekent geheel. De massagecursus holistische energetische massage gaat uit van dat geheel.
binnendeur glas
VZW Zorgmassage.
Zelfzorg voor de masseur. De praktijk omvat het aanleren van een veilige en aangepaste massage om toe te passen op kankerpatiënten of mensen met een zorgprofiel. De masseur heeft na de opleiding een uitgebreid repertoire aan massagetechnieken om een volledige lichaamsmassage te geven.
google adwords help
Malva België.
Open Dag Antwerpen 7 juni 2019 Open Dag Gent 29 juni 2019. Opleiding Energetisch Therapeut. De opleiding Energetisch therapeut is te volgen als dagopleiding in Gent en Antwerpen. We hebben een wisselend aanbod van cursussen op het gebied van energetische therapie.
ardeche map

Contacteer ons