Zoeken naar cursus ontspanningsmassage

 
cursus ontspanningsmassage
cursus ontspanningsmassage: Untitled Document.
cursus ontspanningsmassage
Massageschool Carpe Diem.
Ben je op zoek naar een vervolgcursus op de klassieke ontspanningsmassage? Wil je jezelf op het gebied van massage op een hoger niveau tillen? Gaat je voorkeur uit naar cursussen in kleine groepjes waar privébegeleiding mogelijk is? Wil je graag les krijgen van een ervaren docente, met praktijk en onderwijservaring? Dan ben je bij Massageschool Carpe Diem aan het juiste adres! Alle opleidingen worden verzorgd door Cathy Vandekerckhove lees meer over de opleidingen via Historiek in groepjes van 2 tot maximum 6 cursisten. De opleidingen worden onderverdeeld in verschillende categorieën.: Basiscursus massage: aanleren relaxatiemassage in 10 sessies. Vervolgcursus: deze opleidingen zijn een uitbreiding op de basiscursus massage en bieden uitgebreidere technieken. Specialisaties: massages met diepgaandere werking. Elke cursus kan ook op eigen locatie datum en prijs is in overleg!
seo cursus
Kopos Betaalbare massage cursussen in Huizen en Utrecht.
Je vindt Kopos in Huizen voor de weekend massage cursussen, en in Utrecht voor de privé massage cursussen en massage behandelingen. Nu bij voltooiing volledige massage cursus 10% korting op massagetafel of massagestoel van mp-s of massagetafel-wellness. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn.
cursus of opleiding
Massage Opleidingen Lian Bart.
Meld je hier snel aan: aanmelden. De cursus ONTSPANNINGSMASSAGE / Klassieke Massage.: start woensdag 4 september 2019 en bestaat uit 10 lesavonden van 19.30-22.30 uur. Zie voor verdere info onder het kopje cursussen: Ontspanningsmassage. Meld je hier snel aan: aanmelden.
massage cursus
Ontspanningsmassage / Cursussen Zonnehuis.
Home Cursussen Ontspanningsmassage. Initiatiecursus Zweedse massage / Ontspanningsmassage. Tijdens deze cursus leer je hoe je met plezier een eenvoudige massage geeft. De massage bevordert het evenwicht tussen lichaam en geest, waardoor je een harmonieus gevoel krijgt. De basisbewegingen, zoals strijken, fricties en kneden oefen je stap voor stap in.
seo cursus
Palmaris massageopleidingen Valkenswaard.
Voordat ik de cursus Ontspanningsmassage en Hotstonemassage gevolgd heb bij Palmaris, vond ik het geven van massages wel leuk maar deed ik maar wat.Door het volgen van de cursus heb ik meer inzicht gekregen waarom een ontspanningsmassage ook echt ontspannend is.Dit heeft er zeker toe geleid dat ik met mijn geleerde kennis ook daadwerkelijk iets wil doen.
cursus utrecht
Massage Cursus Massage opleiding als thuisstudie NHA.
Alle facetten van massage. Van een ontspanningsmassage aan de rug tot het opstellen van een behandelplan, een intakegesprek voeren en de anatomie van het menselijk lichaam. Tijdens de Massage cursus leer je alle facetten theoretisch en praktisch om als volleerd masseur aan de slag te kunnen.
thai massage antwerpen
Cursus voor ontspanningsmassage te geven Leef.
Deze praktische cursus wordt meerdere keren per jaar gegeven in de avonduren. Je leert niet alleen ontspannende massage te geven, maar verkrijgt ook theoretische kennis om de juiste technieken te kunnen toepassen. Duur: 4 avonden. Inschrijven in tweetallen. Elke les start met een korte theoretische inleiding. De onderwerpen die aan bod komen zijn oa. anatomie, spieren en hun werking, massage effecten en technieken, contra-indicaties voor ontspanningsmassage.
sales cursus
Massage Cursus Opleidingen Vergelijk Online bij Springest.
Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 12 2 dagen Opleiderscore: star 59, Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant heeft een gemiddelde beoordeling van 59, uit 6 ervaringen. date_range Woensdag 2 oktober 2019 in Mechelen en 2 andere data. De dagelijkse sleur een beetje doorbreken? Niets is zo relaxerend als een ontspanningsmassage!
massage cursus

Contacteer ons