Op zoek naar cursus ontspanningsmassage?

 
cursus ontspanningsmassage
c# cursus
Cursus Massage Leren masseeren via thuisstudie NHA.
Alle facetten van massage. Van een ontspanningsmassage aan de rug tot het opstellen van een behandelplan, een intakegesprek voeren en de anatomie van het menselijk lichaam. Tijdens de cursus Massage leer je alle facetten theoretisch en praktisch om als volleerd masseur aan de slag te kunnen.
seo cursus
Opleiding Massagetherapie Centrum Voor Avondonderwijs.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
preventieassistente cursus
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Gedurende deze tweedaagse massage cursus kun je beleven wat er gebeurt als verschillende massage technieken samensmelten in een speelse manier van aanraken en aangeraakt worden. De massage cursus is een mogelijkheid om de helende energie van je handen te leren gebruiken.
cursus massage
Ontspanningsmassage Syntra AB.
Deze opleiding op maat van je bedrijf? Over de cursus. Ontspanning is noodzakelijk om de drukte van het dagelijks leven aan te kunnen. Het kunnen geven van een ontspanningsmassage is de basis voor een succesvolle masseur. Ervaar zelf het plezier om zowel een massage te geven als ze te ontvangen.
erotische massage limburg
Masseur Encora.
Over de opleiding. In deze korte opleiding leer je alles over massage, van kop tot teen. Na één semester kan je je al als zelfstandige vestigen. Je bouwt, naast veel praktijk, ook een stevige kennis van de anatomie van het lichaam op: de beenderen, de huid en de bloedsomloop.
Opleiding voor professionele masseurs en medische professionals Massage Bij Kanker België.
Deze training heeft dan ook tot doel masseurs bekend te maken met de aanpassingen in de massage die nodig zijn ten gevolge van de behandelingen en conditie van de cliënt met kanker. Dit om op een professionele manier een ontspanningsmassage te kunnen aanbieden die ondersteunend is aan het herstel én om cliënten correct te kunnen informeren i.v.m.
Opleiding Masterclass massage SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
De technieken, die je hier leert, kan je toepassen om klachten te verhelpen zoals chronische spier, rug en hoofdpijn, migraine, e.a. In het 3de deel van de opleiding leer je specifieke technieken triggerpointtherapie, bindweefselmassage, voetzonemassage die je zowel kan aanvullen in je Zweedse ontspanningsmassage alsook om je therapeutische massage extra kracht bij te zetten.
PRIVELES massage met cursus ontspanningsmassage.
Tijdens de prive cursus ontspanningsmassage leert u op eigen tempo de meest doeltreffende basis massagetechnieken. Deze privéles duurt 2 uur en kost 105 euro. Er is geen vaste massagecursus. Afhankelijk van uw wensen leren wij u rugmassage, beenmassage, voetmassage, buikmassage, nek-schoudermassage en/of hoofdmassage.

Contacteer ons