Meer resultaten voor cursus ontspanningsmassage

 
cursus ontspanningsmassage
cursus ontspanningsmassage: Untitled Document.
cursus ontspanningsmassage
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Masseren is meer dan gewoon wat wrijven. Je moet weten HOE je je handen moet positioneren, in welke RICHTING je moet wrijven, hoeveel DRUK je mag uitoefenen, welke VOLGORDE je moet respecteren en welke REACTIES van de huid, de spieren, de doorbloeding en het metabolisme je kan verwachten. Tijdens deze cursus van 64u leer je alle begrippen, technieken en basisbeginselen van het masseren.
massage cursus
Netwerk Integratieve Massage.
Wat is Integratieve Massage. Zoek een masseur. IM Netwerk Nederland Netwerk van Integratieve masseurs in Nederland en België. Wij, de Integratieve masseurs zijn vakkundig opgeleid om een goede ontspanningsmassage te geven. We gebruiken hiervoor technieken uit de dynamische massage, intuïtieve massage en polariteitsmassage.
persoonlijke effectiviteit
Smash Massage.
Tevens verzorgen wij sinds enige jaren de volgende massage opleidingen/cursussen: Opleiding ontspanningsmassage, Opleiding Lipomassage practitioner, Cursus stoelmassage, Cursus stoel shiatsu, Cursus leren masseren, Hot Stone cursus, Kruidenstempel workshop, Hammam-spons workshop, Hot Chocolate workshop en de Honing massage workshop. Cursussen en Workshops.
cursus code 95
OPEN LES cursus Ontspanningsmassage vanuit Rebalancing.
Do 4 apr. UTC02 in Simplon. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. OPEN LES cursus Ontspanningsmassage vanuit Rebalancing. Georganiseerd door Rebalancing Mindfulness in Lichaamswerk Groningen. Maandag 14 januari 2019 van 1930: 2230: UTC01.
javascript cursus
Massage Cursus Massage opleiding als thuisstudie NHA.
Alle facetten van massage. Van een ontspanningsmassage aan de rug tot het opstellen van een behandelplan, een intakegesprek voeren en de anatomie van het menselijk lichaam. Tijdens de Massage cursus leer je alle facetten theoretisch en praktisch om als volleerd masseur aan de slag te kunnen.
seo cursus
Home MOOD massage opleidingen.
WAT CURSISTEN VAN ONS VINDEN. SUPER LEUKE CURSUS AFSLANKMASSAGE GEHAD! TOP GEREGELD, ECHT HEEL ERG TEVREDEN! HAMMAM MASSAGE OPLEIDING GEHAD. ZEER LEUKE DAG GEHAD EN VEEL GELEERD. ZEKER EEN AANRADER! GA ZEKER NOG EEN KEER EEN VERVOLG CURSUS HIER DOEN.
cursus of opleiding
Vergelijk 83 Massage trainingen en boek meteen op Springest.
Cursus Klassieke Massage. date_range Zaterdag 22 juni 2019 in Soest en 3 andere data. De cursus klassieke massage is het vervolg op de cursus ontspanningsmassage. De ontspanningsmassage is in eerste instantie bedoeld om de be. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig.
massage cursus
Workshop Ontspanningsmassage Ont-keten.
Hoe zou het voor je aanvoelen dat je een kwalitatieve massage kon geven? Is het niet interessant te weten dat ik het juist leuk en motiverend vind om mijn kennis en ervaring inzake massage door te geven. Op vraag organiseer ik opnieuw een massagecursus op mijn huidige locatie te Heist-op-den-Berg.
Cursus SEO

Contacteer ons