Resultaten voor cursus holistische massage

 
cursus holistische massage
Cursus - 1017 EG Amsterdam.
Zoals we in de titel als vertellen, is SEA heel geschikt om in een korte periode merkbekendheid te realiseren, om snel traffic naar je site te leiden en om je omzet te vergroten. Bij SEA kun je zoveel zoekwoorden inzetten als je wilt.
opleidingen ICZO vzw.
Holistische massage in zitpositie. Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van werkstress, RSI en pijnklachten van het hoofd, de nek, schouders, armen, handen en bovenrug. Deze veelzijdige massage kan door de kleding heen worden gegeven. De cursus integratieve stoelmassage bestaat uit 2 aangesloten lesdagen. meer informatie
cursus php
Workshops Shambho.
Je gaat steeds beter aanvoelen wie je bent, wat je wilt en wat je echt drijft in je leven. Samen met jullie bewandel ik graag dit pad, een terugkeer naar authenticiteit en naar de meest essentiële aspecten van het leven.
sportmassage
Positive Touch School voor holistische massage therapie.
De opleiding integrale en holistische massage therapie vormt de kern van de opleidingen en trainingen die door ons worden aageboden. Dit is een complete beroepsopleiding op HBO niveau waarmee het mogeijk is je te profileren als erkend massage therapeut en ook met vergoedingsmogelijkheden te werken.
lening woning berekenen
Cursus chakra massage Anand.
Ik vond deze cursus chakra reiki massage meer dan ik verwachtte omdat ik niet echt een idee had voor de chakra massage. Het heeft mij absoluut meer geleerd over energie die je zelf kunt doorgeven en daar niet bewust van was.
Bedden
Massage en cursus holistische massage Yomabe Rotterdam.
Vrijdag van 11.00 16.00. Zaterdag van 12.30 17.30. Zondag van 10.00 15.00. Opleiding holistische massage. Massage ontmoet chakra psychologie. Tijdens deze massage cursus leer je de technieken toepassen van de segment massage en diagnose stellen in relatie tot de chakras.
populaire nederlandse bands
Positive Touch: School voor integrale en holistische massage Zorgen.nl.
Basiscursus integrale massage. Cursus klassieke massage. Beroepsopleiding integrale en holistische massage. De opleiding integrale massage is een professionele beroepsopleiding om mensen vanuit een holistische invalshoek te begeleiden met massage. In het aansluitende holistisch jaar leer je de mogelijkheden van massage verder verdiepen.
seo google
Opleiding tot holistisch massagetherapeut / masseur / massage cursus Mechelen Wattedoen.be.
Relaxatie, Yoga, Tai Chi, Qi Gong. Opleiding tot holistisch massagetherapeut / masseur / massage cursus. Opleiding tot holistisch massagetherapeut. op vrijdag 16/11 van 18u30 tot 0, zaterdag 17/11 van 10u tot 13u, vrijdag 1 van 19u tot br / Waar?
keyword
Metamorfosemassage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Basisjaar De Mens: Module Anatomie/Fysiologie Module Pathologie Traject Voetreflexologie: Module Praktische basiskennis Module Verdieping Module Psychozonemassage Module Specialisatie Module Energetiek van de voeten Module Metamorfosemassage. Binnen het basisjaar De Mens wordt vooral inzichtelijk gewerkt, waarbij de holistische benadering van het menselijk lichaam centraal staat. Door de vrijblijvende combinatie met het basisjaar De Mens kan je dieper ingaan op de bouw en werking van het menselijk lichaam om mede ook de vereiste norm van de BeVo na te streven. Niettegenstaande worden deze competenties ook op een praktische manier geïntegreerd binnen de modules Voetreflexologie. inschrijven inschrijven op wachtlijst download de fiche info aanvragen. Geschiedenis Metamorfose massage.
naessens dakwerken

Contacteer ons