Meer resultaten voor cursus holistische massage

 
cursus holistische massage
Cursus - Gratis SEO Check.
Goed nieuws: bij SEO Page Optimizer is dat een evidentie. Ontdek hoe SEO Page Optimizer u van dienst is en uw bedrijfsresultaat optimaliseert. Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief voor nuttige SEO tips ter versterking van uw site online!
cursus massage - Cursus Klassieke Massage.
Cursus Deep Tissue Massage weekend. Cursus Stoelmassage weekend. Cursus Klassieke Massage één dag. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Cursustarieven Massage Cursussen. Start je eigen massage praktijk. Introductiefilm Cursus Ontspanningsmassage. Introductiefilm Cursus Klassieke Massage. Introductiefilm Cursus Deep Tissue Massage. Introductiefilm Cursus Stoelmassage.
cursus massage - Achtweekse training Mindfulness 11 september 2018 Tilburg.
Je kunt NLP leren en toepassen in elke denkbare context. Misschien wil je werken aan jezelf, ergens beter in worden zodat je privé, sociaal, maatschappelijk of zakelijk nog makkelijker gaat bereiken wat je al zo lang graag wilt. Wat levert deze training je op.: Je bent op de hoogte van de basisprincipes van NLP en je krijgt inzicht in het NLP communicatiemodel.;
Cursus holistische massage Praktijk Maria ter Beek voor holistische massagetherapie en stoelmassage.
Cursus holistische massage. Bij een cursus holistische massage voor tweetallen leer je hoe je elkaar een prettige en zorgvuldige massage kunt geven. Je oefent de massages op elkaar. Elke cursus wordt per tweetal gegeven. Tweetallen kunnen vrienden, vriendinnen, echtgenoten, partners, zussen, collegas etc zijn. Ga verder met winkelen
cursus php
Integratieve Massage opleiding in België en Nederland De Stroming.
T ijdens een kennismakingsdag kun je, zowel gevend als ontvangend, kennismaken met Integratieve Massage. Dit kan ook een goede introductie zijn op het volgen van de jaaropleiding. Wil je zelf ervaren hoe een Integratieve Massage aanvoelt, boek dan een individuele massage bij ons.
auto leasen prive
Cursus Holistisch Energetische Massage.
Cursus Fibromyalgie massage. Cursus Hoofdpijn massage Aktie. Cursus Manuele Lymfedrainage. Cursus Massage bij Dementie. Cursus Nek en Schouderklachten. Cursus Psoas en Massage. Cursus Rugpijn massage Aktie. Cursus Triggerpoint Therapie. Cursus Massage bij Kanker. Cursus Massage bij Kanker. Holistische Massage cursus.
lening
Holistische massage: leer de massagetechnieken bij de cursus van CIVAS YouTube.
Gepubliceerd op 23 mrt. De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.
Holistische massage Sonnevelt Opleidingen.
Bij holistische massage speelt het gebruik van oliën dus een belangrijke rol. Die maken het masseren gemakkelijker, doordat de handen gemakkelijker over de huid glijden. Teveel olie is echter niet goed, omdat het contact met de huid een belangrijke functie heeft binnen de holistische massage.
IVC Inspireren Veranderen Communiceren opleidingskalender holistische-massage-geraakt-worden-door-aanraking.
Bovendien brengt holistische massage een diepe lijfelijke en mentale ontspanning teweeg. Samen genieten staat in dit weekend centraal. Het weekend staat open voor iedereen die bereid is op een bewuste en respectvolle manier lichamelijk met elkaar om te gaan. Wie zin heeft in massage en graag zelf wil masseren is welkom. Ervaring is niet vereist. Schrijf je in met je partner of als duo, oefen je op elkaar. Wie individueel inschrijft oefent met de andere mannelijke en vrouwelijke deelnemers. Op het einde van het weekend ben je in staat om een volledige lichaamsmassage te geven. Klik hier voor de inschrijvingsvoorwaarden en berekening van de kostprijs. Rekeningnummer voor België: IBAN: BE33 4665 5239 9146 BIC: KREDBEBB. Persoonlijke gegevens Voornaam.: Vul uw voornaam in Vul uw familienaam in Vul uw adres in Vul uw postcode in Vul uw gemeente in Vul uw e-mailadres in Vul een correct e-mailadres in Vul uw telefoonnummer in. Vragen of opmerkingen. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van IVC vzw. De door u verstrekte gegevens bij deze inschrijving/vragenlijst worden enkel gebruikt voor het organiseren van de hierboven beschreven cursus.
Massage cursus? Volg de Holistische massage cursus van CIVAS!
Massagecursus: wat leert u? De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.

Contacteer ons