Resultaten voor holistische massage opleiding

 
holistische massage opleiding
opleiding - Vind een coach.
Zingeving en zingevingsvragen. Coaching aan huis. Coaching in de natuur. Equicoaching Coaching met paarden. NLP neuro linguistic programming. Online-coaching / email coaching / internet coaching. Social media consultancy. Betaling met loopbaancheque mogelijk. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking.
Holistisch centrum OM Eén met jouw natuur.
OM is het holistische gezondheidscentrum in de Kalmthoutse Heide opgericht door Pieter Van der Stighelen en Inge Bos. Ervaar er hoe je jezelf kan bevrijden van hinder en last in je leven. Open de weg naar meer gezondheid, levensvreugde, vitaliteit, emotioneel evenwicht en innerlijke rust.
snel geld lenen
etherische olie chakra massage opleiding holistische massage.
Introductiecursus Holistische Massage. opleiding holistische massage. Cursus Holistisch Energetische Massage. De Energetische massage is afkomstig uit de Oosterse landen en is bedoeld om je energie weer te voelen en te laten stromen. Door de Holistische en de Energetische massage samen te voegen komt het lichaam weer in balans en zal de energie weer kunnen stromen.
vochtbestrijding
Bio Voetreflex, Holistische massage, Japanse Shiatsu, Shiatsu, Tradionele Thaise Massage, Thaise Massage, Seiki, Linda Lauwers.
Voedingsadvies volgens de Oosterse energieprincipes is een basis van deze opleiding. In 2000 trok ze naar Thailand om er de Traditionele Thaise massage te leren in Chang-mai bij Mr. Noi Pongsamart volgens de Wat Po traditie. Vanuit deze achtergrond ontwikkeld ze een holistische intuïtieve massage in combinatie met aromatherapie.
elektrische fiets leasen
Opleiding Integrale Massage Positive Touch Massage Opleiding.
In het eerste jaar van de opleiding leg je de basis voor het geven van de massage en leer je werken met de methodiek van integrale en holistische massage, welke stappen daarin worden gezet en hoe daarbij kan worden gewerkt in de verschillende lagen van de bodymind.
lening aanvragen
Krista Viaene.
Na het behalen van een licentie in de motorische revalidatie en de kinesitherapie Leuven, 1983, volgde ik het postgraduaat Psychomotorische therapie bij psychisch gestoorden. Daar leerde ik allerhande lichaamswerk kennen, zoals bio-energetica, eutonie, holistische massage, encounter-technieken. In 1999 begon ik met een opleiding energetische massage en shiatsu en sindsdien ben ik me steeds verder blijven bekwamen.
Opleiding Integratieve Massage Venwoude.
Dan kunnen we tot de essentie van Integratieve Massage komen: een bezielde combinatie van de dynamische, de intuïtieve en de polariteitsmassage in een holistische en respectvolle sfeer, afgestemd op de noden en wensen van de cliënt. Geert van Coillie Dirna Michaël. Meld je hier aan. Meld je hier aan voor dit evenement. Opleiding Integratieve Massage.
Opleiding tot holistisch massagetherapeut massage cursus Mintaka.
Marma acupressuur cursus. Opleiding tot holistisch massagetherapeut massage cursus. Cursus holistische voetmassage. Privé en groepspraktijk locatie. eerst volgende sessies. Zachte yoga en meditatie. Oogyoga workshop Verbeter" je zicht." Zachte yoga en meditatie. Reiki cursus graad 1. Opleiding tot holistisch massagetherapeut massage cursus.
Home Yavanna.
Yavanna heeft veel te bieden en heeft als missie mensen hun leven rijker, meer ontspannen, betekenisvoller en meer bewust te maken. Graag stellen we elke maand een thema voor dat je bij jou processen van waarde zou kunnen zijn. Een waaier aan kennis, kunde en mogelijkheden: Yoga, Soundhealing, QiGong, Kristalleggingen, Aromatherapie, Massage, Healings, Fytotherapie, Lichtwerk, Edeelstenen en mineralen, Didgeridoo, Regressie, Muziekbeleving voor kinderen, Stressvrij leven, 5D shifting, Spiritueel krijgerschap.

Contacteer ons