Resultaten voor holistische massage opleiding

 
holistische massage opleiding
opleiding - Vind een coach.
Zingeving en zingevingsvragen. Coaching aan huis. Coaching in de natuur. Equicoaching Coaching met paarden. NLP neuro linguistic programming. Online-coaching / email coaching / internet coaching. Social media consultancy. Betaling met loopbaancheque mogelijk. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking.
opleiding - Registreer Wachtwoord vergeten?
Iedereen kan je tegenwoordig omhoog brengen in Google; weinigen is het gegeven ook daad bij het woord te voegen en bewijs te leveren. Meestal moeten er eerst enorme bedragen betaald worden voor allerlei onderzoeken maar een daadwerkelijke prestatie blijft heel vaak uit.
Massage en bewegingsconsulent voor honden Toscanzahoeve. Facebook. Google. Instagram. Twitter. YouTube. Facebook. Google. Linkedin. YouTube.
Dat kan bij ons, in een holistische opleiding met de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten. Massage en bewegingsconsulent voor honden worden? Wil jij van werken met honden je beroep maken? Dat kan, zelfs als je nu nog weinig of geen ervaring hebt met honden.
chiptunning
Workshop Holistische voetmassage Maancirkel.
Lezen en Helen van de Ziel opleiding. Ritueel van de Baarmoeder Rite of the Womb. De Hathors: Lessen in Spirituele Levenslust. Nusta Karpay-Andes en Oost en West. De Lichtwereld spreekt. Emoties helen met inzichtkaarten en inkleuren. Patrick Van Buyten. Doe Dagen: massage, klankschalen, sjamanentrommel maken. Helingopleidingen en inwijdingen. Man / Vrouw God / Godin. Persoonlijke groei en meditatie. Persoonlijke sessies overzicht. Boek Channelen kun je leren. Dichtbundel Speelse Liefde. Mijn persoonlijk verhaal En toen waren de Hathors daar. Agenda per maand. Huur zalen en praktijk. Verblijf info en fotos. Workshop Holistische voetmassage.
kredieten
HOLISTISCH WELLNESS MASSEUR Horizon Massageopleidingen.
Aan de basis van de opleiding Holistisch Wellness Masseur ligt goede vakkennis in de vorm van de modules Klassieke Massage en Haptische Lichaamsmassage. Daarnaast bevat deze jaaropleiding een tal van Holistische Wellness en Energetische Massagetrainingen, waarin er, behalve voor de specifieke massagetechnieken, ook aandacht is voor de interactie met je cliënt in de massage.
film
Krista Viaene.
Na het behalen van een licentie in de motorische revalidatie en de kinesitherapie Leuven, 1983, volgde ik het postgraduaat Psychomotorische therapie bij psychisch gestoorden. Daar leerde ik allerhande lichaamswerk kennen, zoals bio-energetica, eutonie, holistische massage, encounter-technieken. In 1999 begon ik met een opleiding energetische massage en shiatsu en sindsdien ben ik me steeds verder blijven bekwamen.
tinder
Kaizendo Shiatsu Academie Home.
Chi Nei Tsang en Cranio Sacraal cursussen maken deel uit van de shiatsu opleiding en zijn tegelijkertijd een aparte opleiding, die net als Shiatsu heel aanvullend is bij andere vormen van massage, Voetreflexologie, Thai massage, Ayurveda massage., We voorzien video ondersteuning van de lessen in de Shiatsu en Chi Nei Tsang opleidingen.
lening
Workshopreeks Holistische Massage met Johan Louncke bij Yoga on Call in Gent Yoga on Call Yoga in Gent.
Het doel van holistische massage is naar een beter lichamelijk en geestelijk welzijn te evolueren. In een korte workshop-reeks van vier sessies geeft Johan je de basiskennis van holistische-massage mee. Sessie 1: Hoe zijn lichaam, emotie en het denken met elkaar verbonden?
bekende nederlandse bands
Het Appèl Cursussen.
Ben je reeds zelfstandig therapeute dan kan je je aanbod uitbreiden met deze holistische behandeling. Opleiding tot massagetherapeut / masseur. Tarief: 195 EUR. Massage is één van de oudste, helende technieken. Naast ontspanning kan deze techniek ook aangewend worden om op een medicinale manier te zorgen voor harmonisatie, revitalisatie, balancering en het laten stromen van de levensenergie.
sea marketing
Holistische massage opleiding Positive Touch Massage Opleiding.
De helende kracht van integraal holistische massage verder tot groei laten komen. Uitgangspunt holistisch jaar. In het tweede jaar van de opleiding worden de mogelijkheden van integrale en holistische massage verder uitgewerkt. Het accent in dit jaar ligt daarbij op het begeleiden van mensen bij hun bewustwordingsproces.
trapliften

Contacteer ons