Zoeken naar holistische massage

 
holistische massage
Massage O Soin Pur.
Tijdens een holistische massage wordt het volledige lichaam gemasseerd met natuurlijke plantaardige olie, eventueel vermengd met etherische oliën. Deze etherische oliën spelen een helende rol, in harmonie met lichaam, ziel en geest, als totaliteit van ons gans zijn. Deze massage zorgt eveneens voor een gevoel van welzijn, het welbehagen neemt toe.
yoga
Holistische massage.
Om te luisteren, te voelen en te ervaren wat je lichaam je vertelt. Het bevordert je gezondheid, je geestelijk en lichamelijk welzijn. Holistisch komt van het woord Holos dat heel betekent. Een holistische massage behandelt de mens in zijn geheel.
onderhandse lening
Workshopreeks Holistische Massage met Johan Louncke Shambho.
Het doel van holistische massage is naar een beter lichamelijk en geestelijk welzijn te evolueren. In een korte workshop-reeks van vier sessies geeft Johan je de basiskennis van holistische massage mee. Sessie 1: Hoe zijn lichaam, emotie en het denken met elkaar verbonden?
audio kabel winkel
artaz MASSAGES.
Is een intuïtieve en diepwerkende vorm van massage. Het hele lichaam vaart er wel bij, maar ook de geest, die voor de massage rusteloos. was, is weer in staat helder te functioneren. Een holistische massage heeft een bijzonder heilzaam effect.
holistische massage cursus
Zensation Privé-sauna, wellness beauty.
Zensation neemt je mee op wereldreis, een unieke, holistische massage die niet enkel als een luxe beleving mag beschouwd worden, maar juist als een essentieel hulpmiddel om het lichaam bij te staan in zijn bescherming tegen agressie waar we dagelijks mee te maken krijgen.
lening
Therapeuten Massages Holistische Massage Health Plus.
Ook kan de Holistische Massage een goede vitaliserende aanvulling zijn op het behandelplan van bijvoorbeeld een huisarts of fysiotherapeut. Maar ook als u geen klachten heeft, zal een Holistische Massage meehelpen om klachtenvrij te blijven. Een aantal effecten van Holistische Massage in het kort.:
holistische massage Valley Of Silence Massage Hot stone Voetreflexologie Zoutstempels Oorkaarsen Pure ontspanning te Vrasene Beveren Sint-Niklaas.
Home / behandelingen / massages / holistische massage. A R A. Een holistische lichaamsmassage brengt een subtiele energie-uitwisseling met zich mee. De massage is niet alleen op spierrelaxatie gericht maar ook op de geestelijke ontspanning. U zult zich bewuster worden van uw lichaam als één geheel.
Massage cursus? Volg de Holistische massage cursus van CIVAS!
Massage cursus: wat leert u? De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.

Contacteer ons