Op zoek naar holistische massage?

 
holistische massage
DagDroom Praktijk voor holistische massage, shiatsu en gezondheidscoaching.
DagDroom Praktijk voor Holistische Massage en Gezondheidscoaching Ymkje Roskam Sittard Nederland Telefoon: 06-15533308 E-mail: Ymkje@dagdroom.eu Lid van.: Dagdroom Praktijk voor Holistische Massage en Gezondheids Coaching 2013. DagDroom Praktijk voor Holistische Massage en Gezondheidscoaching Ymkje Roskam Sittard Nederland Telefoon: 06-15533308 E-mail: Ymkje@dagdroom.eu Lid van.:
massagetherapeut
Muriël Reineman Holistische massage Massagetherapie Meppel.
Naast massage wordt er bij massagetherapie ook gebruik gemaakt van technieken als meditatie, bewustwordingsoefeningen en visualisatie. Wat is massagetherapie? Massagetherapie is een combinatie van voelen, ervaren, luisteren en begrijpen van je lichaam. Massagetherapie staat ook wel bekend als een combinatie van holistische massage en mindfulness.
Cursus
Holistische massage 60min.
Door intensief bezig te zijn met deze natuurlijke producten is Anneleen een echte vak expert inzake natuurlijke verzorging en gezondheidsondersteuning. Holistische massage 60min. De Raindrop massage is een holistische massage met essentiële oliën die op de rug en voeten gegeven wordt.
Cursus
Dieptemassage.
Warning: mysql_fetch_assoc expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/inticura/includes/h.php on line 238. Dieptemassage Relaxatie massage. Losmaken van blokkades in spieren. Een dieptemassage dringt door tot de diepste spieren en spiergroepen. Met specifieke handtechnieken worden verkrampingen, blokkades, spanningen in spieren en bindweefsel losgemaakt.
thaise massage salon
Holistische Rug, nek en schoudermassage: Purezza.
Schoonheidsinstituut Gespecialiseerde voetverzorgster. Home Behandelingen Massage Holistische Rug, nek en schoudermassage. Holistische Rug, nek en schoudermassage. Een holitische rug, nek en schoudermassage is een heerlijke manier op te ontspannen. Deze massage is geschikt voor iedereen die veel last heeft van stress gerelateerde klachten.
holistische opleiding coaching
Massages Samana te Oud Turnhout Antwerpen: ontspanningsmassage, aromatherapie, holistische massage, hotstone massage.,
In een verkennend gesprekje overlopen we jouw voornaamste knelpunten en kan je aangeven wat voor jou belangrijk is en waar er extra aandacht aan gegeven kan worden. De holistische massage is een trage, rustgevende, volledige lichaamsmassage met extra zorg voor jouw persoonlijke aandachtspunten.
massagesalon mortsel
zwangerschapsmassage sportmasseur holistische massage.
Een holistische massage is een manuele massage van het volledige lichaam, en combineert een relaxerende en een energetische massage. De holistische massage bekijkt lichaam en geest in hun geheel, en zorgt voor een diepe ontspanning en een nieuwe voorraad energie.
krediet aanvragen
Holistische Massage Introdag Antwerpen 18 Nieuwsblad. Het Nieuwsblad.
De technieken helpen ons het eigen gevoel te volgen en onze intuïtie verder te ontwikkelen. We leren in contact te blijven met onszelf terwijl we een massage geven. Eigen aan holistische massage is het letten op een goed adembewustzijn, volledige aandacht en de zorg van aanraking.
holistisch

Contacteer ons