Zoeken naar holistische massage

 
holistische massage
Massage cursus? Volg de Holistische massage cursus van CIVAS!
Massage cursus: wat leert u? De cursus Holistische massage geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de cursus te werken met intuïtieve vaardigheden, holistische massage en shiatsu.
thaise massage salon
Holistische massage 60min.
Door intensief bezig te zijn met deze natuurlijke producten is Anneleen een echte vak expert inzake natuurlijke verzorging en gezondheidsondersteuning. Holistische massage 60min. De Raindrop massage is een holistische massage met essentiële oliën die op de rug en voeten gegeven wordt.
holistische opleiding coaching
MassageKracht Massage holistisch Groningen Haren, ook zwangerschapsmassage holistische massage Groningen Haren.
Alle massages worden gegeven vanuit de holistische visie. De massage is gericht op lichaam en geest. Je lichaam is de ingang om volledig tot jezelf te komen door te voelen wat er is in jezelf. Met alles wat daarbij hoort.
holistische therapie
Holistische massage Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Holistische massage is helaas verwijderd. Zachte massage gebaseerd op de klassieke zweedse massage met elementen van Indische massage, lomi lomi, triggerpoint en lymphedrainage. De massage gebeurt met warme olie op de huid. Je kan kiezen welke lichaamsdelen gemasseerd worden: combinatie uit rug, nek, schouders, benen, armen, voeten of billen.
massagetherapeut
Holistische Massage Voetreflex, Holistische massage, Japanse Shiatsu, Shiatsu, Tradionele Thaise Massage, Thaise Massage, Seiki, Linda Lauwers.
Tradionele Thaise Massage. Intuïtieve holistische massage in combinatie met aromatherapie. Intuïtieve massage is een massagevorm waarbij de klassieke massage als uitgangs-punt wordt genomen. De technieken worden op holistische wijze toegepast. Holistisch wil zeggen, de hele mens; lichaam, geest en emotie.
zandstralen meubelen
Startpagina.
Klik hier om de tekst te bewerken. Ik ben Saar en bied holistische massages aan voor diepe ontspanning, ter ondersteuning en bevordering van fysieke en innerlijke heel wording. Het belangrijkste vertrekpunt is om lichaam en geest weer open, ontspannen en zacht te maken waardoor energie vrij kan stromen en er meer aanwezigheid is in het lichaam. Mijn aanpak is steeds afgestemd op de persoon die bij mij komt, elke massage is dus telkens wat anders.
uitvaart
Holistische relaxatie massage bij ekilibre van het hele lichaam of een deel van het lichaam. Aangepast aan je noden. Holistische relaxatie massage bij ekilibre van het hele lichaam of een deel van het
Bij de holistische massage werken we aan het in evenwicht brengen van lichaam en geest en mensen terug in hun kracht zetten. We noemen deze massage ook bio-energetisch, omdat ze verrijkt is met een portie reiki en dus op energetisch vlak werken.
wkk
Holistische massage.
Prikpunt Reinier Haga MDC. Thai Yoga Massage. Een holistische massage brengt je dichter bij jezelf, werkt verruimend en ontspannend. Holistisch komt van het Griekse woord holos, wat volkomen betekent. Een holistische massage is gericht op de ontspanning van spieren en van je denken.
hergroeperen van kredieten

Contacteer ons